Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Delnice je potpisala Ugovor o financiranju projekta,na bespovratna sredstva u iznosu od 960.000,00 € za provedbu projekta “Zaželi – Pružimo ruke II”.

Ovo je treći put da Gradsko društvo Crvenog križa Delnice, kroz projekte Europskog socijalnog fonda, Programa Zaželi, pruža potporu i podršku u svakodnevnom životu starijem stanovništvu, ali će isto tako za potrebe provedbe projekta “Zaželi-Pružimo ruke II” zaposliti 21 osobu (voditelja projekta “Zaželi – Pružimo ruke II” i 20 pružatelja usluga odnosno gerontodomaćica).
Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Delnicama, Općinama Mrkopalj i Brod Moravice. Projekat će se provoditi na području navedenih jedinica lokalih samouprava.

Gradsko društvo Crvenog križa Delnice objavit će sredinom ožujka Javni poziv za iskaz interesa ciljnoj skupini, odnosno osobama koje kroz projekt “Zaželi-Pružimo ruke II” žele ostvariti uslugu potpore i podrške u svakodnevnom životu. Javni poziv za iskaz interesa bit će objavljen na web i mrežnim stranicama Gradskog društva Crvenog križa Delnice, Grada Delnica i Općina Mrkopalj i Brod Moravice, oglasnim pločama te putem Radija Gorski kotar.

Buduće djelatnike/djelatnice obavještavamo da ćemo natječaj za zapošljavanje objaviti nakon postupka formiranja liste korisnika, najkasnije početkom travnja.

Ovaj projekt će pružiti značajnu podršku starijim osobama u u navedenim općinama i Gradu Delnicama, poboljšavajući njihov svakodnevni život kroz različite usluge i aktivnosti koje će biti dostupne putem programa “Zaželi – Pružimo ruke II”. Gradsko društvo Crvenog križa Delnice očekuje veliki interes za ovaj program te poziva sve zainteresirane osobe da se jave putem javnog poziva kako bi mogli sudjelovati i iskoristiti prednosti ovog projekta.

Skip to content