Delnice, 07. lipnja 2015.

DELNICE HUMANITARNA AKCIJA ZA KRAJ OSNOVNE ŠKOLE

Delnički osmaši za »djecu leptire«

Uplativši za svaku majicu 45 kuna, delnički osnovci dali su svoj doprinos radu Udruge »Debra«

DELNICE » Razredi 8.a i 8.b delničke OŠ Ivana Gorana Kovačića ove su godine za kraj svog školovanja povukli lijep humanitarni potez. Riječ je o tome da su umjesto obične kupnje maturantskih majica s natpisima imena polaznika razreda i raznoraznim porukama, odabrali kupiti majice sa »smajlićem« Udruge »Debra«, udruge koja se bavi zaštitom prava »djece leptira«. 

    Uplativši za svaku od tih majica 45 kuna, delnički osnovci dali su svoj doprinos radu spomenute udruge te i na taj način pokazali razumijevanje i želju da se pomogne onima kojima je pomoć zaista potrebna. U 8.b, uz ispisanu poruku koja glasi »Razrednik sam ja – Petrušanec Sanja. Od razreda prvog pedagogica nas ganja. Svakog dana generacija luda, osam godina radili smo čuda«, učinili su to Alicija, Erika, Luka, Martin, Dino, Čop, Edi, Marko, Dominik, Franko, Kuci, Igor, Ena, Zvonimir, Frki, Tara, Rok, Marta i Damić, a u 8.a uz razrednice Sabinu Pašić (raska 01) i Saritu Šimac (raska 02) Ida, Rački, Krištof, Mičto, Matej, Valentina, Seba, Dame, Ježa, Janeš, Kori, Ružić, Paula, Vera, Ana, Ema, Megi, Urša, Brko i Nikolina. 

    Svakako treba istaknuti da je ova generacija delničkih osmaša u svojih osam godina školovanja ostvarila ne samo dobre rezultate u nastavi, već i u brojnim izvannastavnim aktivnostima, posebno se istaknuvši na području sporta i osvojivši brojna odličja na županijskoj i državnoj razini u šahu, plivanju, nogometu, krosu... Sretno svima i nastavite tako!

(M.K.)

 
 
© Copyright Grad DELNICE • Izrada i održavanje Magdalena Delnice