Delnice, 18. listopad 2015.

IZUZETAN FILMSKI i EDUKATIVNI DOGAĐAJ U DELNICAMA

Nakon dvodnevnog prikazivanja 17 novih radova iz desetak zemalja, koje je publika pozdravila velikim aplauzom u Art kinu u Rijeci prije nekoliko dana, udruga Spirit (www.spirit-ri.hr) prvi puta dovodi ovaj program i u Delnice.

Izuzetan izbor vrhunskih kratkih filmova koji ostavljaju bez daha, životnih priča koji vas mogu zabaviti, rastužiti, razveseliti i od kojih ćete finalno nešto i naučiti, prikazan je u prošloj godini u više od 20 gradova!

Provjerite zašto!

Program je izuzetno koristan za djecu i studente (viši razredi i srednja), a edukacijsko rehabilitacijski fakultet u Zagrebu odobrava bodove studentima koji dođ u na projekciju koja se u sklopu fakulteta organizira već 4. put redom!

Naravno, osim edukativne i umjetnička razina filmova je jako dobra. Cilj je osim velikih gradova, pokrenuti i manje sredine ovakvim događanjima, kako bi razbili predrasudu da sve što je dobro mora se desiti u Zagrebu, eventualno Rijeci...

Osim Delnica u planu je i Krk, no ako nas pozovete i drugdje i ako troškovi to budu dozvoljavali, rado ćemo se odazvati (s bilo kojim programom koji vidite na našoj stranici www.spirit-ri.hr -ne samo sa ovim filmovima). Kako je Spirit ove godine "punoljetna udruga" tih 18 godina i cca1500 dosadašnjih programa (najvjerojatnije, da budemo skromni) može garantirati kvalitetu. Uostalom provjerite.

Naplata je po zanimljivom principu= ulaz se NE plaća, no izlaznicu sami određujete i donirate onoliko koliko smatrate da vam je vrijedilo. Pošteno?
Ovakav "fleksibilni tretman" omogućili su Hotel Risnjak, PGŽ i Havc. Više o Festivalu:

http://poriluk.com/?p=504

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© Copyright Grad DELNICE • Izrada i održavanje Magdalena Delnice